Våre hunder

Vilma (Ticalys One Star) Født 2019

Vilma, er ei flott og elegant tispe. Med sine store og nydelige øyne, flotte pels og fine kropp er hun husets «Dancing queen». Vilma er en ung tispe i utvikling og kan av og til komme med sine primadonnanykker der hun hopper og danser rundt på gulvet. Hun liker dressur, liker å bli stilt krav til, liker å apportere, men samtidig så liker hun å bestemme litt selv også. Vilma er en morsom hund. «We respect Vilma»

Bella (Hikristo`s Innocent Eyes) Født 2019

Bella, er en hund vi elsker for hennes vesen og oppmerksomhet. Hun trener agility med husets sønn og det er en fryd å se samarbeidet de to imellom. Bella elsker å følge sin herre og nesten ber om å bli brukt. Hun har en oppmerksomhet og glede som gjør at man bare blir så glad i henne, samtidig som hun også kan være et lite dovendyr. «We adore Bella»

Maja (Ticalys Moon Chain) Født  2014

Maja, er vårt oppdrett sin «grand old lady”. Rolig og vis, null stress og oser av omsorg både ovenfor mennesker og de andre hundene. Men er vi først ute i naturen så beviser hun at krefter og energi er det ingen mangel på. Får hun derimot en kommando så er hun lynkjapt til å etterfølge den. «We love Maja»