Våre hunder

Vilma (Ticalys One Star) Født 2019

Vilma, er ei flott og elegant tispe. Med sine store og nydelige øyne, flotte pels og fine kropp er hun husets «Dancing queen». Vilma er en ung tispe i utvikling og kan av og til komme med sine primadonnanykker der hun hopper og danser rundt på gulvet. Hun liker dressur, liker å bli stilt krav til, liker å apportere, men samtidig så liker hun å bestemme litt selv også. Vilma er en morsom hund. «We respect Vilma»

Bella (Hikristo`s Innocent Eyes) Født 2019

Bella, er en hund vi elsker for hennes vesen og oppmerksomhet. Hun trener agility med husets sønn og det er en fryd å se samarbeidet de to imellom. Bella elsker å følge sin herre og nesten ber om å bli brukt. Hun har en oppmerksomhet og glede som gjør at man bare blir så glad i henne, samtidig som hun også kan være et lite dovendyr. «We adore Bella»

Selma (Ticalys Pumkin) Født 2020

Selma, er vår valp og foreløpig husets yngste hund. Mye latter og fine øyeblikk har hun skapt med en kropp og et hode som ikke alltid samarbeider. Vi ser at Selma tilpasser seg godt inn i hundeflokken og tar etter de andre hundene. Ligger de andre hundene stille så ligger hun også der, men er det lek på gang så er hun i sitt ess. Selma er lærevillig og elsker kommando i bytte med en godbit. Vi ser hun er i utvikling til å bli en harmonisk og fin hund. « We love our cute puppy»

Maja (Ticalys Moon Chain) Født  2014

Maja, er vårt oppdrett sin «grand old lady”. Rolig og vis, null stress og oser av omsorg både ovenfor mennesker og de andre hundene. Men er vi først ute i naturen så beviser hun at krefter og energi er det ingen mangel på. Får hun derimot en kommando så er hun lynkjapt til å etterfølge den. «We love Maja»